close
menu
Bli medlem

Tillsammans får vi Gotland att växa

Gör som öns eldsjälar, entreprenörer och etablerade företag.
Bli medlem i Tillväxt Gotland.

Branscher

Om du är snickare på sudret eller handlare på norr spelar egentligen ingen roll. Vi jobbar för att alla branscher och hela Gotland skall kunna växa. Vi jobbar för fler besökare, fler etableringar och att få fler att bosätta sig här.

Vårt mål är att öka samarbetet inom och mellan olika branscher. Genom att samarbeta kan vi hitta de eventuella hinder som finns för fortsatt tillväxt. Och genom att belysa dessa hinder för våra politiker och det offentliga ökar möjligheterna för näringslivet att växa. Kolla här vilken bransch som passar dig bäst!

Bygg

Fastighet

Bank & Finans

Handel

Hotell & Restaurang

Industri

Lantbruk

Transport

Övrigt

Gotlands näringsliv växer så det knakar.
Det ska vi fortsätta att göra.

Blogg

13

Jul

13 juli 2021 / Roger Hammarström

Två nya projekt inom hållbarhet

Vi har fått väldigt glädjande besked angående två projektansökningar som vi har gjort - vilken toppnyhet att rulla in i sommaren med.


Metod för hållbar utveckling inom industrin

Tillsammans med region Kalmar får vi pengar från respektive region och Tillväxtverket för att jobba med omställning i gotländska och småländska industriföretag. Bakgrunden är att industrin anses ligga efter i sin hållbarhetsomställning. Projektet ska därför ta fram en metod för att hjälpa företagen. När jag säger industri så inbegriper det sten, trä, mat/livs samt traditionell verkstad....

Läs mer & kommentera

Evenemang

Frukostmöten

Branschmöten

Medlemdsmöten

Styrelsemöten

Övriga möten

Näringslivsfrukost

Internationalisering

Företagardagen

Almedalsveckan