close
menu

Almedalsveckan och beslutet att den blir av först 2021 var utan tvekan ett tufft besked för oss alla. Från att corona omedelbart drabbade besöksnäringen ser vi nu hur krisen drabbar alla branscher 

Vi håller tummarna för att Almedalsbesökarna verkligen vill komma tillbaka nästa år och att Gotland sluter upp för att 2021 ska bli den bästa Almedalsveckan någonsin. En av grunderna för att det skall kunna bli så är årets värdskap. Årets besökare hör nu av sig och vill boka om eller boka av och få pengar tillbaka. Här finns så klart olika förutsättningar och olika lösningar men vi vill uppmana alla att ha just 2021 i fokus (med all respekt för den tuffa situationen nu).

Nu behövs konkreta råd och tips till de av er som har det tufft. Det finns så klart massor av olika sammanställningar och här är en som vi tycker är konkret. Vi finns här om du kör fast i något och inte minst finns nu Företagsjouren hos Region Gotland.

Slutligen, snälla ge oss två minuter igen av er tid! För två veckor sedan fyllde du förmodligen i denna enkät och vi behöver få den uppdaterad. Dina svar är en av grunderna för de olika åtgärder som nu löpande tas fram.