close
menu

Tillväxt Gotland kommer att hjälpa dig som medlem att hitta rätt information. Vi finns också till hands via mail och telefon.

Ta del av information om hur du enklast hittar information just nu, status kommande aktiviteter och slutligen ett extrainsatt erbjudande från Gotlands Media i satsningen på att vi nu måsta hjälpas åt att stödja varandra i det gotländska näringslivet.

Tillväxt Gotlands aktiviteter i närtid:

  • Årsstämma 19/ mars. Framflyttad. Nytt datum kommer
  • Handelsdagen framflyttad till 24/9
  • Teknikworkshop 30/3 framflyttad. Nytt datum kommer
  • Branschträffar diskuteras och kommuniceras i respektive nätverk

Nedan följer några länkar som vi tror ni kan ha nytta av och som täcker in mycket.

 

Verksamt.se – även på engelska

En bra sammanställning med länkar till olika myndigheter och organisationer.  Blanketter, anstånd med betalningar, säga upp personal, regler vid sjukdom mm.

Folkhälsomyndigheten

Folkhälsomyndigheten har ett nationellt ansvar för folkhälsofrågor. Deras uppgift är att främja en god och jämlik hälsa, förebygga sjukdomar och skador samt verka för ett effektivt smittskydd och skydda befolkningen från olika former av hälsohot.

Region Gotland

Region Gotland har stort ansvar på Gotland för de beslut som tas och följer händelseutvecklingen kontinuerligt. Lokal och nationell information.

Handla lokalt och stöd gotländska företag

Låt oss alla göra vad vi kan för att hjälpas åt! Gotlands Media kommer nu att publicera ett antal bilagor i GA och GT med extraordinärt lågt pris.

Extrainsatt bilaga i GA & GT för att stödja öns företagare.

Tema: Handla lokalt med hemleverans/avhämtning. Publiceringsdatum: 31/3

Pris: Gotlands Media erbjuder lägsta priserna någonsin: Kvartsida 1500:-, Halvsida 3000:-, Helsida 5000:- ex. moms. Kontakt & bokning: Anders Ekman. anders.ekman@gotlandsmedia.se 0498-202595. Deadline bokning ons 25/3.Tveka inte att höra av er om frågor eller funderingar.

 

Roger Hammarström, roger@tillvaxtgotland.se 0705-62 22 22