close
menu

Digitaliseringen förändrar alla delar av samhället och omkullkastar gamla sanningar. På Årets Företagardag vill vi inspirera flera företag att använda IT för ökad innovationskraft, lönsamhet och konkurrenskraft. Vill du veta mer om vad digitalisering innebär för ditt företag och er utveckling? Anmäl dig redan idag.

Fredrik Reinfeldt, Sveriges tidigare statsminister, kopplar sina erfarenheter till dagens tema Digitalisering. Hur påverkas vi av dessa förändringar och hur ska vi förnya oss? Vilken typ av ledarskap och vilka erfarenheter är viktiga för att hantera ständig förändring?

Kirsten Åkerman, regionchef för Svenskt Näringsliv på Gotland, leder en paneldebatt på temat Digitalisering och vad det kan betyda för gotländska företag som vill växa både lokalt och globalt.

Du får också möte komikern Özz Nûjen. Özz kommer, som en av Sveriges största stand-up komiker, att öppna våra sinnen för digitalisöringens möjligheter.

Josefine Uppling är moderator och håller i trådarna. Josefine har tidigare utsetts till en av Sveriges supertalanger av Veckans Affärer och har ett särskilt intresse för digitaliseringens oändliga möjligheter. Arbetar till vardags som analys- och kommunikationschef på Mäklarsamfundet.

PLATS & DATUM

Wisby Strand torsdagen 20 oktober. Heldag med företagsmässa, föredrag och mingel. Under kvällen blir det middag och prisutdelningar.

ANMÄLAN

Vi öppnar från och med nu hemsidan för bokningar. Välkomna in på www.gotlandsforetagardag.se Här kan du boka biljetter samt utställarplatser till mässan.