close
menu

Vi fick äran att vara med och arrangera aktiviteten 92 möjligheter! En härlig inledning på året där hela Gotland fick tillfälle att prata utveckling och tillväxt.

92 möjligheter är en dag för inspiration med målet att skapa tillväxt på Gotland. Med ett gediget program av duktiga föreläsare fick över 300 personer från hela Gotland möjlighet att träffas och diskutera. Vi tror att dagen har tillfört Gotland mycket kunskap om hur vi kan fortsätta utvecklas.

Under året kommer vi att åka runt på ön för att fortsätta diskutera. Vi kommer också att genomföra dagen 2017. Då tisdagen den 17:e januari.

Så här första året hade vi hoppats på lite över 200. Ni var 307 som anmälde er! Bra föredragshållare, intressanta vinklingar och mycket energi. Det är några av de kommentarer som hördes under dagen. Härligt och stort tack!


Det blir en fortsättning!

Redan nu kan vi säga att detta är bara början. Boka redan nu in 17:e januari 2017. Då är det dags igen. Däremellan, under detta år, skall vi besöka 8 platser runt om på Gotland. Vi kommer också att hålla dialogen igång i detta forum, via medlemsbrev på mail.


Rundresa 2016

Fårö, Lärbro, Slite, Östergarn, När, Hemse, Burgsvik och Vamlingbo. Här har ni platserna vi kommer till under året. Inspirationsdragen har gett oss alla mer kunskap om hur vi kan skapa tillväxt i våra socknar. Om detta vill vi diskutera och följa upp. Håll utkik via detta medlemsbrev samt från de lokala utvecklingsbolagen efter tid och datum.


Presentationer från dagen

Våra föredragshållare gjorde strålande insatser och lärde oss mycket. Vi kommer löpande under året att ge er en kort sammanfattning och påminnelse om deras budskap. För de av er som redan nu vill djupdyka så går det bra att ladda ner deras presentationer här:


Charlotta Melander

Anders Malmberg

Marie Loob

Jessica Hermansson

Allan Larsson

Peter Lindvall

Annika Bergman


Grupparbete

När ni gick hem fick ni med er en folder (finns även här) med ett axplock av idéer från grupparbetet. Resterande material från grupparbetena kommer vi att skicka via detta medlemsbrev inom kort. Vi hoppas det kan vara ett bra underlag för diskussion i just er socken.


Anmälan för 2017 är öppen

Boka tisdagen den 17:e januari 2017 redan nu! Anmäl dig och ditt företag eller organisation här.


Än en gång tack för era insatser som bidrog till en inspirerande dag!


 

För 92 möjligheter/Roger Hammarström